štvrtok 20. júla 2017

Benitezová žena: Upratujeme svinčík po Mourinhovi. Reakcia: Je to popleta

Real Madrid je už tretím klubom, ktorý predtým trénoval Mourinho a neskôr ho prevzal Benítez - predtým rovnaká situácia nastala v Interi bet365 stavky Miláno a Chelsea. Práve na túto tému vtipkovali španielski novinári s pani Máriou, teda Benitezová manželkou.

"Upratujeme svinčík po Mourinhovi," povedala Benitezová žena podľa denníka La Region. "Keď sa nad tým zamyslíte, tak je jasné, že cesty popredných trénerov krížia. Svetových veľkoklubov zase nie je toľko. "

Veta o neporiadku však rozčúlila Mourinha:" So všetkým rešpektom, tá pani je trošku popleta. Tým vtipom sa vôbec nesmejem. Jej manžel v Chelsea vystriedal Roberta di Mattea a v Reale Madrid nahradil Carla Ancelottiho. J ediným klubom, kam prišiel hneď po mne, je Inter Miláno.Najlepší tím svojej doby počas šiestich mesiacov úplne zničil. "

A 52letý portugalský kouč pokračoval:" Tá pani má asi veľa času, keď na mňa musí myslieť a hovoriť o mne. Mala by sa bet 365 zaujímať napríklad o manželovu diétu, to by jej mohlo zamestnať tak, aby nemala potrebu hovoriť o mne. "

Benítez v lete 2010 prevzal Inter Miláno, ktorý bol aktuálnym víťazom Ligy majstrov, talianskej ligy a domáceho pohára. Mourinho sa po týchto triumfoch rozhodol prijať výzvu v Reale Madrid.

Ale na lavičke slávneho talianskeho klubu vydržal Benítez len do Vianoc, kedy kvôli zlým výsledkom bet365 mobil dostal padáka. Tím odvtedy tápe a nedokáže sa dotiahnuť späť do špičky.

Dva roky nato nastúpil Benítez do Chelsea, ktorú však Mourinh o už päť rokov netrénoval.Krátkodobá vzdor, už kvôli liverpoolskej minulosti španielskeho kouča sprevádzali ostré protesty fanúšikov, skončila triumfom v Európskej lige.


Teraz 55-ročný Benítez podpísal zmluvu s Realom Madrid. Najúspešnejší a najslávnejší futbalový klub sveta v rokoch 2010 až 2013 trénoval Mourinho, ktorý v hlavnom meste vyhral španielsku ligu, domáci pohár a Superpohár.

Ako na to nadviaže Benítez?

To sa ukáže až v nasledujúcich mesiacoch. U fanúšikov však nezačal valne, pretože do Porta pustil obľúbeného brankára Ikera Casillasa a na bet365 bonus verejnosť presakujú napäté vzťahy s hviezdnym Cristianom Ronaldom.

Mimochodom, Benítez na Mourinhov výpad nereagoval.Na tlač ovej konferencii pred prípravným zápasom proti AC Miláno povedal, že chce hovoriť len o stretnutí.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára