štvrtok 20. júla 2017

Hanba, hromžil po debakli jihlavský kouč Klusáček

Pravda, prvé stretnutie úplne nemožno brať ako smerodajné. V pondelok začala príprava. V utorok bolo mužstvo na zdravotných testoch v Prahe. A v stredu? To už futbalisti hrali.

Navyše Slováci z hlavného mesta za sebou mali takmer celú prípravu. V tom bol teda rozdiel viditeľný. Ak však vezmeme druhý prípravný duel, tak ten už z pohľadu FC Vysočina brať na ľahkú váhu rozhodne nemožno.

Inak na Slovan a inak na súboj s Duklou Praha evidentne pozeral aj tréner Luděk Klusáček, ktorý po debakli 1: 6 bez výhovoriek prehlásil: "Musím povedať, že hlavne prvý polčas proti Dukle bol hanebný.Hráči by si mali uvedomiť, že síce nastupujú k priateľským zápasom, ale stále v nich reprezentujú tím a klub. "Načo znovu zopakoval, že predvedená hra proti súperovi zo Synot ligy bola hanebná.

Mimochodom, takto verejne ešte kouč Klusáček kritický smerom k svojim zverencom nebol. Treba dodať, že na to nemal dôvod. Na jar sa pod jeho vedením odvádzali hráči naskrz kvalitné výkony.

Okrem kritických slov k zápasu mal Klusáček na srdci slová aj k súčasnému mužstvu: "Budeme sa musieť zamyslieť nad doplnením kádra, ktoré je potrebné riešiť. Niektorí hráči budú musieť veľa pridať. A tiež sa ukázalo, že odchod niektorých futbalistov z jarnej zostavy je citeľnejší, než sa čakalo. "

Áno, tím opustil stredopoliar Kučera, ktorý je v Plzni.Hosťovanie skončilo Jánosa, ďalšiemu stredovému futbalistovi, o ktorého návrate sa so Spartou intenzívne rokuje.

Pravdepodobne späť už sa nevráti ľavý bek Hybš, ktorému sa podarilo majstrovstvá Európy do 21 rokov, a teda sa dá očakávať, že po ňom siahne Sparta. A hosťovať do slovenského Trnav y odišiel v poslednej dobe sa trápiaci útočník Haris harb.

Úplne fit v uplynulom týždni neboli Vaculík, Jungr, Kukol, Pivarčiová, Štěpánek a posila Dvořák. Všetci títo menovaní by sa dnes mali hlásiť na tréningu. Dlhodobo potom schádza Šourek, Vejmola a na zoznam čerstvo pribudol aj Kotnour.

Doplňme, že Vysočina si včera podvečer spravila chuť v Žebetín. Na oslave 75. výročia vyhrala proti tamojšiemu nováčikovi I. A triedy 9: 2.Trikrát sa trafil Fulnek, dvakrát Teplý, Demeter, Přeučil, Batioja a Sladký.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára