sobota 15. apríla 2017

India hrýzť späť na Južnej Afriky prvý deň tretieho testu

India vykázala nízky 215, ale potom sa zníži Južná Afrika až 11 pre dve osoby na prvý deň tretieho Test na Nagpur.

Murali Vijay top-zaznamenal s 40 s zhluku ďalších hráčov tiež stále začína na ktoré neboli schopní postaviť ako India, posilnený o 21 bonusov, vykázala najvyšší úhrn série tak ďaleko. Off-spriadanie všestranný Simon Harmer skončil so štyrmi na 78, a Morne Morkel tri pre 35.

Hostitelia boli všetci von po 78,2 ocitá turistov konať nepríjemné deväť prenosy s pálkou [Jadeja prežili obrovskú výzvu v 52., kedy, na 10, bol zasiahnutý dodaním Rábade ktorý rozbil vonkajšiu nôh pahýľ.On pokračoval, aby sa 34 pred tým, než unikal pre� � vnútorné hrany, stávajú Rábade jedinou obeťou smeny.

Saha, ktorí predtým mali strach, keď veľký nick off Rábade jednoducho nevykonal do Vilas, nasledoval vyhovoval nie príliš dlho po dobu 32, vďaka brilantnej úlovku na midwicket JP Duminy beží k nemu prestali na bowling v Harmer.


Ravichandran Ashwin a Amit Mishra dostal Indie na najvyššej celkovej série tak zatiaľ pomáhal Vilas chýba agitující príležitosť, ale potom upadol v rýchlom slede za smena hostitelia sa stretol s náhly koniec.

Ashwin bol unikal medzi bat a podložkou o Tahir falšovaného lopty pre 15 z konečnej loptou z 78. nad a Mishra (tri) bol potom chytený LBW hrať cez čiaru do Bet365 online bonus Harmer z druhej guľa 79 ..

juhoafrický reakcie vystúpila na ne istom začiatku, Elgar ponúka výhodu ktorý spadol tesne pred kriketová brankár Saha mimo bowling Ishant Sharma už od tretieho hracieho času.

Ale hostitelia nemali čakať príliš dlho, aby sa zdvihnúť prvý bránka, Ashwin úspešný nadhadzovač ako Van Zyl poslal silný vonkajšiu hranu na Rahan prvého sklzu, bez trápi Zapisovatelia.

Chvost-ender Tahir nedopadol lepšie jeho off peň dohodnutých Jadeja v siedmom nad, takže Elgar (sedem nie von) a Amla (navnivoč nie von) vidieť veci až pňov.

Bet365-Kliknite tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára