utorok 11. apríla 2017

Podľa Aggera sa cení aj výhra po zlom výkone

Liverpool stále bojuje o svoju šancu na titul a teraz drží vo svojich rukách druhú priečku Premier League. K nej mu dopomohla predovšetkým posledná výhra nad Sunderlandom. Reds tesne zdolal svojho súpera a oslavovali víťazstvo, čo je podľa Aggera dôležitejšie ako remizovať po krásnom výkonu.
Len jeden bod delí Liverpool od prvej Chelsea. Hoci v hre o titul sú výrazne tiež Citizens, nechce sa tím manažéra Brendana Rodgersa vzdávať.To dokázal najmä v poslednom ligovom dueli so Sunderlandom, ktorý rozhodli bránky záložníka Stevena Gerrarda a Daniela Sturridge.
Za Sunderland síce skóroval Ki Sung-Yueng, ale ani strata čistého konta nemusela brankára Mignolet po vypršaní deväťdesiatich minút príliš mrzieť. Reds sú stále nažive v boji o titul, aj keď predvedená hra asi divákov na Anfield Road príliš nepotešila.
To však podľa obranca Daniel Agger nie je toľko dôležité, pretože vyhrávať vďaka krásnej hre sa nedá zakaždým. V rozhovore pre denník Daily Star sa dánsky obranca zveril so svojou teóriou: "Nakoniec je najdôležitejšie to, či ste získali tri body, alebo nie.Presne toto sme vedeli a chceli sme, aby to stretnutie dobre dopadlo. Pôvodne sme mali v pláne rozhodnúť ten zápas oveľa skôr, nie čakať, s čím súper príde. Nebolo nutné dovoliť im toľko, ale s tým už teraz nič neurobíme. " vie Agger.
" Občas to inak nejde, musíte sa brániť, pretože sa dostanete pod tlak. Tak to bolo aj v poslednom zápase, ale našťastie sme sa ubránili. V prvej polovici sme podľa môjho boli jasne lepší a kontrolovali hru a mali sme v tom pokračovať. Niečo nám ale na začiatku druhého polčasu nevyšlo, takže sa súper dostal k lopte. To je futbal, niekedy nedopadne všetko podľa predstáv.Môžeme sa pozerať pozitívne aspoň na náš prvý polčas, v ktorom sme naozaj dreli a svojmu súperovi nič nedovolili, " dodáva vysoký Dán.
S úsudkom svojho spoluhráča súhlasí aj útočník Daniel Sturridge, ktorý vytvoril s Luisom Suárez jednu z najobávanejších útočných dvojíc v Premier League. "Prvá polovice nám vyšla, hrali sme trpezlivo a vyrovnane, neponáhľali sme a podarilo sa nám ich zlomiť. Skvelé predstavenie má za sebou predovšetkým naše zadné štvorica obrancov, ktorí si svoje povinnosti plnili výborne. A že sa nám nepodarilo hrať dobre celé stretnutie? Občas sú proste výsledky dôležitejšie ako predvedená hra, " tvrdia anglický reprezentant.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára