piatok 14. apríla 2017

Mitchell Johnsonov test rozlúčka skončí remízou po WACA beh-festu

Druhý test medzi Austráliou a Novým Zélandom vytratila do žrebovania v utorok, ale nie skôr, než Mitchell Johnson dal posledný pripomenutie svojho bowlingového statočnosť v deň, keď oznámil svoj odchod z medzinárodného kriketu.

Nový Zéland je snaha o 321 beží na víťazstvo v 48 overs už vyzeral nádej na úspech, ale po daždi cut 90 minút z piatej a posledný deň na WACA, korisť vyzeral predurčený byť zdieľané. Turisti urobili 104-2 keď zlé svetlo priniesol koniec hry, takže Austrália 1-0 v sérii ísť do tretieho testu v Adelaide zásluhou svojho 208-beh víťazstvo v Brisbane minulý týždeň.Mitchell Johnson: nadhadzovač, ktorý na jeho vrchole bola schopná pozoruhodných výkonov | Russell Jackson Viac

Johnson, ktorý vydal vyhlásenie pred začatím hry, zobral posledný kúzlo surové tempom prepustiť obaja novozélandskej otvárače a riadil z krajiny by sa spoluhráčmi. "Boli to akési gólov som dostať za posledných pár rokov, ale naozaj som chcel vytrhnúť pár dovnútra a telo nechaj ma to urobiť," povedal Johnson, ktorý skončil s číslami 2-20. "Je to spravodlivé trochu citu, keď ma chlapci vyzdvihnúť. Bolo to skvelé. Som si naozaj užil sám.Môžem odísť a byť hrdý na svoju kariéru. "

austrálsky kapitán Steve Smith vyhlásil, už po štvrtýkrát v štyroch smenách v seriáli hodinu pred čaju po hostitelia urobili 385-7. Netypicky učenlivý WACA pitch dovolil palkárovi z oboch strán, aby predviedli svoje schopnosti v hádzaní fest počas prvých štyroch dní. Dvojitý storočia od Davida Warner popchol Austrálii 559-9 v ich prvej smena a 290 z Ross Taylor pomohol Nový Z éland na 624 odpoveď, náskok 65 jázd.

Centuries od Smith a Adam Voges v posledných dvoch zasadnutí v pondelok dal Austrálii späť vpredu, ale beží konečne zastavil tečie tak voľne v utorok ráno.Smith (138), Mitchell Marsh (1) a Adam Voges (119) všetky odišiel v úvodnom zasadnutí, v ktorom Austrália dokázali len pridať 73 behov ich nočné zhodujú 258-2.

Johnson privítala čestná stráž z tlieskal nový Zealanders, keď vyšiel do bránkoviska a ilustroval jeho odpaľovanie zručnosti s jasným 29 z 45 loptičiek. 34-ročný bol prvým z dvoch batsmen odchýliť sa ulovených za off Tim Southey (4-97) po obede s Petrom Nevill (35), za ním späť do šatne.Nebolo to príliš dlho, než Smithových hlasné píšťaly volal Mitchell Starc (28 nie von) a Josh Hazlewood (2 nie von) na dostať pripravení prijať nový loptu.

Johnson viedol Austrálčanov späť na zem vo svojom 73. a záverečný test a už unikal osem dodávky bez uznania beh pred dažďom vynútená skorá čaj. Pokračoval po meškanie a čoskoro poslal Tom Latham (15) späť do šatne po tom, čo sa pokúsil háčik skončil v rukách Josha Hazlewood na dlhú nohu. Martin Guptill (17) bol Johnsona 313. a záverečný test obeť, keď rýchlo rastúce dodávky videla lyžice loptu na Joe Burns v krátke nohy.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára