streda 13. septembra 2017

Hudler elrendelte, hogy Dallas nyerjen, a kapus Vaněček és Langhamer akcióban

Hudler élvezte bet365 mobil bónusz premierjét. Dallas a St. Louis az eredménnyel 3: 1 játszott a szélen formációk Jasona Spezzy és Patrick Sharp kevesebb, mint 15 perc a tényleges játékidő, háromszor lőtt a kapu előtt, és vett két pont a cél, és a felvételt.

Először is, a végén az első időszakban segíti a nyitó cél párbaj vesszők védő Patrika Nemetha és a második előtt megy a kabinba változtatni maga vette hatalmi játék, amikor eltérített egy lövés Spezza és elrendezve a folyamatos vezetési 2: 1. A harmadik időszakban, majd egy win Stern biztosítani Mattias Janmark.

védő Vojtěch Mozík (19:32, 1 lövés, 0 + 1) egy assist részt vev ő megnyerése N.J. 3: 2 jégen Montreal . A 12-ben elszenvedett.a játék percében, amikor Condon kapusa azonban elérte a célvonalat Adam Henrique rövid volt.


A szélesebb káder használatával a New Jersey-i játékosok ismét ugyanazt a játékot nyerték, és újra nyertek. Az otthoni jégen 2: 0-at ajánlottak a Philadelphia -vel. Egy másik cseh csapat a bet365 mobil Devils Pavel Zachában (15:32, 2 lövés) megütötte a második helyet. Ugyanúgy, mint a vendég Forrás: Petr Straka (9:54) nem sikerült.

A Columbus A cseh tehetség Jakub Zbořil (19:48, 2 bet365 online sport fogadás lövés) volt a hazai védelemben, és a támadó Lukáš Sedlák bet365 sport fogadás bónusz (14:56, 1 lövés) vette a nyertes kék dzsekit.A döntő raid vált harmadik sorozat látogató Sam Gagner.

A kapus Vít Vaněček állt a kapu nyitó perc Washington előkészítés ellen Carolina . Hiányzott a nyitó 28 perc és harminc lövés ellenfele egyszer. A vendég Hurricanes végül is az nyer 2: 1, ha a bővítmény hatalomra játék védő Justin Faulk.

A két mérkőzést egy nap alatt kerül bemutatásra i Arizona Los Angeles . Hazai pályán sikerül Coyotes 5: 3 A támogatásnak köszönhetően Radima Vrbaty (11:44) a második párbajt akkor ünnepelt megváltoztatása Kings 4: 3. Még a kapus, Marek Langhamer, aki 28 perccel 14 perces egyenleggel és két gólt nyert, nem védte meg.Ezen kívül a csatár, Pavel Jenyš segített a Minnesotának 2: 1-re nyerni a Buffalo jégből. A vad utolsó pillanatban Wild megtámadta a t ámadót, Jason Zuckert.

bet365 online sportfogadás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára